Mobile Presets


Professionele nabewerking voor je telefoonfoto's

Yes, het is zover! Nu kun je ook jouw eigen foto's nabewerken in mijn stijl. Ben je net als ik gek op warme kleuren, een subtiele vintage feel én consistentie? Dan zijn de enige echte Antoinet Murier Mobile Presets perfect voor jou! De filters kun je gebruiken in de gratis Adobe Lightroom app op je telefoon.

vintage filter voor telefoonfoto's

Hoe werken de presets?

 

Presets zijn kleine bestandjes met voorinstellingen, die je kunt 'plakken' op je foto in de fotobewerkingsapp Lightroom. Zo geef je jouw foto's in één klik een mooie bewerking in een duidelijke stijl. Zoals een filter, maar dan een stukje geavanceerder en professioneler. Met presets kun je namelijk zelf ook nog aanpassingen doen, als je dat wilt. Zo kun je jouw foto's helemaal bewerken naar jouw smaak!

 

Ik heb de mobile presets zorgvuldig ontworpen en samengesteld, met jou in gedachten! Als ondernemer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw social media up-to-date te houden. Combineer professionele foto's moeiteloos met je eigen telefoonfoto's voor een persoonlijke touch, zonder de eenheid en consistentie uit het oog te verliezen.

 

"Op Instagram deel ik tegenwoordig, naast professionele foto's, ook trots mijn telefoonfoto's! En dat is dankzij deze presets."

 

 

Dit herken je vast wel:

 

 • Je maakt regelmatig foto's met je telefoon, maar je twijfelt of je deze online moet delen. Je foto's hebben net niet de professionele uitstraling die je op jouw social media wilt laten zien
 • De foto's die je met je telefoon maakt zien er allemaal anders uit en de eenheid is ver te zoeken
 • Je vindt het lastig om je telefoonfoto's te bewerken in één duidelijke stijl

 

Deze presets:

 

 • Maken je foto's scherper + geven een warme sfeer met een subtiele vintage feel
 • Hebben dé unieke Antoinet Murier touch
 • Zorgen voor consistentie, zelfs bij foto's die gemaakt zijn in verschillende omstandigheden

 

 

 

vintage preset voor telefoonfoto's

Before & After


antoinet murier presets voor telefoon
antoinet murier presets voor telefoon
antoinet murier presets voor telefoon
antoinet murier presets voor telefoon

Het mobile presets pakket bestaat uit 4 verschillende presets, voor de meest voorkomende situaties. Met deze combinatie is er altijd een preset die bij jouw foto past.

 

AVENUE

De preset voor een zonnige dag in de stad. Denk aan mooie oude straatjes, een kopje koffie op het terras of vakantiefoto's van je laatste citytrip! Avenue is geschikt voor zowel portretten als mooie details.

WANDER

De preset voor een dag in de natuur! Wanneer je een boswandeling maakt of op plekken fotografeert met veel groen, zorgt Wander ervoor dat je natuurfoto's de mooiste tinten krijgen.

LUSTER

De preset voor binnenfoto's en druilerige dagen. Brightens up a rainy day! Luster maakt je foto's lichter en frisser en is geschikt voor binnenfoto's gemaakt onder kunstlicht of buitenfoto's op donkere dagen.

ERA

De preset met nét dat beetje extra en misschien wel mijn favoriet! Hiermee geef je jouw foto's direct een vintage feel. Era heeft meer contrast en is een beetje gritty, wat het goed doet op bijna alle foto's.

 

Wanneer je de presets koopt ontvang je ze alle vier, je hoeft dus niet te kiezen!

Transformeer je social media en zorg voor een mooie, consistente Instagram feed

 

Before

 

antoinet murier instagram filter before

After

 

antoinet murier instagram filter after

FAQ


 

 • Voor welke telefoons zijn de presets geschikt? De presets zijn te gebruiken op elke smartphone waar je de (gratis) Adobe Lightroom app op kunt installeren.
 • Werken de presets op alle telefoonfoto's? De presets zijn getest en goedgekeurd voor >10 verschillende types smartphones van o.a. de merken iPhone, Samsung en Huawei. Is je foto goed belicht, dan ben je in de meeste gevallen in 1 stap klaar. Soms zul je de foto nog een klein beetje aan moeten passen in bijv. kleur of contrast. Hoe je dit doet laat ik zien in een duidelijk filmpje die je ontvangt bij aanschaf van de presets.
 • Hoe installeer ik de presets? Bij de presets ontvang je een duidelijk filmpje met uitleg hoe je ze op je telefoon kunt installeren.
 • Hoe gebruik ik de presets? Bij de presets ontvang je een duidelijk filmpje met uitleg hoe je ze kunt gebruiken. Ik verklap alvast: het is super easy!
 • Werken de presets ook voor video? Yes! Een tijdje geleden heeft Adobe de Lightroom app een update gegeven, waardoor je de presets nu ook voor video's kunt gebruiken.
 • Werken de presets ook op raw bestanden/de Lightroom versie voor desktop? Ja, als je dat wilt. Houd er wel rekening mee dat de presets speciaal zijn ontworpen voor telefoonfoto's (jpg), dus wellicht zul je dan zelf wat meer moeten veranderen aan het contrast etc.