Hi, it's me!

 

Ik ben Antoinet, 30 jaar en woon samen met mijn man en onze maine coon in een jaren '30 woning. Ik heb een grote liefde voor beauty, fashion, kunst... en natuurlijk fotografie! Zo'n vijf jaar geleden studeerde ik af op het onderwerp schoonheid in de middeleeuwen en sindsdien ben ik officieel historicus.

 

Ik fotografeer eigenlijk al zolang ik me kan herinneren, eerst als hobby en later als side hustle. Sinds eind 2018 ligt mijn focus volledig bij de fotografie en kan ik heel blij zeggen dat ik mag samenwerken met de leukste creatieve ondernemers! Ik vind het heerlijk dat ik elke dag bezig mag zijn met het maken van mooie dingen en ik verveel me dan ook nooit.

 

Ik raak geïnspireerd van vrouwen die voor zichzelf hebben gekozen en hun eigen onderneming zijn gestart. Mijn klanten zijn jonge vrouwen die hebben besloten hun hart te volgen en hun dromen waar te maken. Waar anderen zeiden 'hier valt geen brood mee te verdienen' en 'wees toch realistisch', kozen zij voor het onbekende. Mijn klanten geloven, net als ik, in sprookjes!

 

Foto: Lisanne Jager Photography