Instagram Dream Course

Instagramcursus voor creatieve ondernemers


Wil jij werk maken van jouw Instagram? Is het jouw droom dat je profiel er mooi en professioneel uitziet, waardoor je jouw volgers inspireert en de juiste klanten aantrekt? Wil je graag jouw Instagram als visitekaartje gaan gebruiken, iets wat je met trots deelt en dat ook nog eens volledig aansluit bij wie je bent en waar je voor staat als ondernemer?

 

In deze cursus vertel ik jou alles wat ik weet over hoe je Instagram kunt gaan inzetten als belangrijkste marketingtool voor jouw bedrijf. Ook gaan we meteen concreet aan de slag. Aan de hand van 5 modules gaan we het o.a. hebben over jouw personal brand, het bereiken van jouw klant en begin je direct met het aanpassen van jouw profiel op Instagram. Zodat jij zelfverzekerd en met plezier jouw bedrijf én jezelf gaat laten zien online.

 

Dit zeiden anderen!

Deze cursisten gingen je voor

"Begonnen aan je cursus... en ik ben nu al heel enthousiast! Er zijn dingen die niet nieuw zijn maar ook dingen waar ik nog niet bewust over heb nagedacht! En je bent zo toegankelijk en relaxed, top! - Madelon, kunstenaar

 

"Zó blij dat ik je cursus heb gevolgd! Ik heb nu eindelijk echt in beeld wie ik wil bereiken en hoe ik dat aan kan pakken" - Joukje, fotograaf

 

"Dankjewel voor het maken van deze cursus! De aandacht die je hieraan hebt besteed en de vragen die je hebt beantwoord waren heel leerzaam... 5 dagen zijn te snel gegaan!" - Li, visagist

 

Over Antoinet Murier

Over mij

 

Eind 2018 besloot ik het roer om te gooien. Ik had een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus. Mijn belangrijkste strategie? Volledig inzetten op Instagram en hier mijn klanten vandaan halen. Door middel van een inspirerend Instagram account en een profiel dat mensen met plezier volgen, meer volgers aantrekken en mijn bereik vergroten. Ervoor zorgen dat deze volgers betrokken raken bij wie ik ben en wat ik doe, om uiteindelijk trouwe klanten te worden.

 

Na een jaar kon ik zeggen: het is me gelukt! En inmiddels heb ik een trouwe fanbase op Instagram en kan ik volledig rondkomen van mijn fotografie. Als ik mijn klanten vraag: 'hoe ben je bij mij gekomen', is het antwoord negen van de tien keer: via Instagram. Klanten hebben het idee dat ze me al lang kennen, ook al hebben we elkaar nooit eerder in het echt gezien. En het allerleukste: ik trek klanten aan die bij mij passen, met wie ik wil samen werken en van wie ik blij word.

I know, it's a lot! Maar het lijkt me heel tof om mijn kennis te delen en jou te helpen met dezelfde stappen zetten als ik heb gedaan.


De Insta Cursus

Een cursus óp Instagram over Instagram, hoe werkt dat?

I love Instagram. Dit is de plek waar ik mijn bedrijf heb vormgegeven, waar ik mijn creativiteit kwijt kan én waar ik dagelijks contact heb met mijn klanten. Waar de meeste mensen het platform vooral gebruiken om inspiratie op te doen, weet ik hoe krachtig Instagram is als marketingtool voor je onderneming. Ik leer jou om ook op een zakelijke manier naar Instagram te gaan kijken, júist omdat zoveel mensen (en dus ook jouw klanten!) op dit platform zitten om geïnspireerd te worden.

 

Op welke manier kan dat beter, dan via een cursus óp Instagram? Je hebt de tool al in handen en kunt er gelijk mee aan de slag! De cursus vindt plaats op een afgesloten profiel, waar je toegang toe krijgt wanneer je je aanmeldt. De cursus duurt 5 dagen met elke dag posts, stories en filmpjes bomvol informatie, die je op je gemak kunt kijken via je telefoon. Heb je vragen? Dan kun je die direct sturen via DM of achterlaten bij de reacties.

Wat ga je leren?

De Instagramcursus bestaat uit verschillende modules

1. No One Is You

- als eerste hebben we het over personal branding: wat is het, waarom werkt het en wat zijn de voordelen?

- hoe belangrijk is het om persoonlijk te zijn op Instagram?

2. A Match Made In Heaven

- vervolgens hebben we het over jouw volgers: wie zijn dat en hoe spreek je ze aan?

- hoe zorg je ervoor dat je niet alleen méér, maar vooral de júiste volgers krijgt?

3. Create Your Own Magic

- in deze module gaan we aan de slag met de look&feel van je profiel

- welk gevoel breng je over naar je volgers? En hoe zorg je ervoor dat je feed er mooi uit ziet?

4. The World is Waiting for You

- nu je weet wie je wilt aanspreken en hoe je dat het beste kunt doen, is het tijd om je insta profiel onder handen te nemen!

- hoe ziet een professioneel profiel eruit? Wat zet je in je bio? En waar moet je het eigenlijk over hebben in je insta posts?

5. We're All Stories In The End

- een hele belangrijke: de laatste module besteden we volledig aan stories maken en vloggen!

- waarom werken stories zo goed? En hoe zorg je voor goede, herkenbare stories waar je volgers graag naar zullen kijken?

 


Insta Dream Course

67 euro

excl. BTW


De cursus duurt 5 dagen en start 13 september. Per module vind je nieuwe posts, stories en filmpjes, bomvol info en met fijne opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt!

 

Extra's!

 

Na aanmelden krijg je toegang tot het besloten Instagram account van de cursus. Daarnaast krijg je ook:

 

- Digitaal werkboek met alle info samengevat + ruimte voor de opdrachten

- Meer dan een maand om alles rustig terug te kijken, toegang t/m 31 oktober

- Mini Masterclass over het gebruik van #hashtags op Instagram

- BONUS 1: Hoe zet je de nieuwe reels-functie in voor jouw bedrijf?

- BONUS 2: Live Q&A waarin ik je bijpraat over Insta's nieuwste updates en al je vragen beantwoord

 

Meld je nu aan en ontvang vanaf 13 september toegang tot de cursus. Je wordt toegelaten tot het privé-account van de cursus op Instagram en daar staat alle info voor je klaar.


"Ik keek elke dag met plezier. Antoinet prikkelt je en daagt je uit. De investering in de cursus is het zeker waard geweest!" - Femke (lees haar volledige review)