De crash course die ervoor zorgt dat jij weer een CRUSH krijg op je Instagram account en je 100% klaarmaakt om Instagram te gaan rocken voor jouw business!

 

Haters will say that Instagram is dying. I am here to prove you wrong.

Is Instagram de laatste tijd veranderd? Yup. Dat is de aard van social media: het is snel en veranderlijk. De ene trend is nog niet voorbij en de volgende dient zich alweer aan. Maar dat betekent niet dat je er maar beter mee kunt stoppen...

Het betekent alleen dat jij weer even een zetje nodig hebt in de goede richting.

Nog steeds is Instagram een groeiend platform dat elke dag meer gebruikers krijgt. En die gebruikers zijn allemaal op zoek naar één ding: ze willen geïnspireerd worden.

 


Crush the Insta Game

 

5-Day Crash Course

Doe nu mee, het is gratis!

 


Hi! Ik ben Antoinet

 

✓ Branding fotograaf en jouw mentor

✓ Fulltime ondernemer sinds 2018

✓ +3 jaar werkzaam als branding fotografie expert

✓ Hielp al +150 ondernemers met hun (personal) brand

✓ Haalt 99% van haar klanten uit Instagram

 


Eind 2018 had ik een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus.

 

Mijn belangrijkste strategie? Volledig inzetten op Instagram en hier mijn klanten vandaan halen. Door middel van een inspirerend Instagram account en een profiel dat mensen met plezier volgen, meer volgers aantrekken en mijn bereik vergroten. Ervoor zorgen dat deze volgers betrokken raken bij wie ik ben en wat ik doe, om uiteindelijk trouwe klanten te worden.

 

Na een jaar kon ik zeggen: het is me gelukt! En inmiddels heb ik een trouwe fanbase op Instagram. Als ik mijn klanten vraag: 'hoe ben je bij mij gekomen', is het antwoord negen van de tien keer: via Instagram.

 

Klanten hebben het idee dat ze me al lang kennen, ook al hebben we elkaar nooit eerder in het echt gezien. En het allerleukste: ik trek klanten aan die bij mij passen, met wie ik wil samen werken en van wie ik blij word!Get inspired, be inspiring

 

Vraag jij je wel eens af hoe het komt dat sommige ondernemers heel hard groeien en binnen korte tijd veel volgers krijgen? En jij loopt inmiddels al maanden aan te modderen en hebt het gevoel dat je nog steeds geen steek vooruit komt.

 

Dat jij niet verder komt met Instagram, kan verschillende oorzaken hebben. Als eerste is het belangrijk dat je doet waar social media voor zijn bedoeld: sociaal zijn. Dat betekent dat je zelf actief aanwezig bent en in gesprek gaat met jouw volgers en potentiële klanten.

 

Als tweede is het belangrijk dat je jouw profiel optimaliseert voor verkoop en omzet. Misschien is jouw Instagram profiel simpelweg niet aantrekkelijk genoeg. Want zeg eens heel eerlijk: zou jij jezelf gaan volgen?

 


Een aantrekkelijk en inspirerend Instagram account, daar ga ik je mee helpen.

 

Zodat jij weer blij wordt van Instagram, en het kunt gaan inzetten als marketingtool voor jouw bedrijf.

Are you ready?

5-Day Crash Course