NIEUW: Het Winter Wishes contentpakket vol sfeervolle foto’s!


FOTOSHOOTS

Personal branding shoots voor creatieve ondernemers


 

Yay, het is zover! Jij wilt jezelf meer laten zien online en jouw onderneming een flinke boost geven. En of je nu net start met ondernemen of al een tijdje bezig bent, jij weet als geen ander: online zichtbaarheid is alles.

 

Met de juiste foto’s zorg je voor karakter, eigenheid en uitstraling. Zo maak je van jouw bedrijf een brand: een merk dat niet alleen herkenbaar is, maar de klant aanspreekt van je dromen.

 

WEBSITE & SOCIAL MEDIA PAKKET

Meest gekozen!

€549

excl. BTW

 

WAT KRIJG JE?

 

- intakegesprek vooraf

- fotoshoot van ongeveer 2 uur

- mogelijkheid om van outfit te wisselen

- combinatie van portretten, sfeerbeelden en/of productfoto's

- 45 unieke foto's, zorgvuldig nabewerkt

 


Brand Your Story

 

Jij hebt bedacht dat het allemaal wel wat beter kan. Je bent goed op weg met je bedrijf, jouw website staat, de klanten zijn er ook... maar één ding ontbreekt: een toffe, passende beeldbank waar je een tijdje mee vooruit kunt. Want hoe fijn is het, om gewoon voldoende foto's te hebben voor je salespagina's, e-mails, je posts op Instagram en LinkedIn en de blogs die je schrijft? Regelmatig zit je met je handen in het haar en denk je: niet wéér diezelfde foto. Tijd voor iets nieuws!

 

Je wilt professionele foto's die eenheid uitstralen, maar niet allemaal hetzelfde zijn. Een fijn voorraadje beelden die passen bij jouw branding, maar wel lekker gevarieerd. Zodat je herkenbaar blijft voor jouw klanten, nieuwe klanten kunt gaan aanspreken en je onderneming klaar is voor de volgende stap. Bij deze shoot neem ik ruim de tijd voor je en trek ik een hele dag voor jou uit, dus let's go for it!

 

BEELDBANK

€849

excl. BTW

 

WAT KRIJG JE?

 

- intakegesprek vooraf

- fotoshoot van ongeveer 5 uur

- mogelijkheid om 2 of 3x van outfit te wisselen

- combinatie van portretten, sfeerbeelden en/of productfoto's

- 100 unieke foto's, zorgvuldig nabewerkt

 


Continue Your Story

 

Website? Check. Social media accounts? Check. Foto's van jezelf waar je blij van wordt en die je met trots deelt op al die platforms? Eeeehm... not so check.

 

Jij weet als geen ander: online zichtbaarheid is alles. Jouw klanten zitten op je te wachten en zijn geïnteresseerd in wie je bent en wáárom jij doet wat je doet. En dus is het belangrijk om regelmatig jouw gezicht te laten zien. Want je hebt zelf ook al gemerkt: die persoonlijke insta post waarin je vertelt over de manier waarop jij je koffie drinkt (namelijk met opgeschuimde havermelk, zonder suiker, maar wel mét jouw favoriete seasalt caramel chocoladereep ernaast), die doet het eigenlijk het allerbeste!

 

Tijd voor wat nieuwe foto's met jouw gezicht erop! Want die zwart-wit selfie van een jaar geleden, die kan echt niet meer. Nope, wat jij nodig hebt is een aantal recente, relevante portretten die laten zien waar jij nú staat. Trots op je bedrijf en op wat je de laatste tijd hebt opgebouwd. Jij straalt, wilt jouw klanten inspireren en laten zien: dit ben ik!

 

PORTRETSHOOT

€349

excl. BTW

 

WAT KRIJG JE?

 

- intakegesprek vooraf

- fotoshoot van ongeveer 1 uur

- 20 unieke foto's, zorgvuldig nabewerkt

 


Dit kun je van mij verwachten!

 

Wanneer je een fotoshoot voor ondernemers boekt bij Antoinet Murier Photography, kun je dit sowieso van mij verwachten:

 

- een diverse serie met veel verschillende foto's

- aandacht voor jouw merk, branding en visie

- zorgvuldige nabewerking in consistente stijl, geretoucheerd waar nodig

- zelf je favoriete foto's kiezen zodat je zeker weet dat je met elke foto tevreden bent

- een persoonlijk video intakegesprek voorafgaand aan de shoot

- bestanden digitaal geleverd in zowel high resolution als web size (insta-ready)

- mogelijkheid om extra foto's los aan te schaffen

- locatie en datum in overleg (binnen Nederland reken ik geen extra reiskosten)


Dit zeggen anderen!

"Ik vond de shoot heel gaaf en ontzettend fijn! Je gaf ook goede aanwijzingen. Ik vond het wel een beetje spannend, maar dat was snel over dankzij jou!"

Linda van Mastrigt - edelsmid

 

"Het was een groot geluksmoment. Een cadeautje voor mezelf. Ongelooflijk te gek."

Daphne - viltbloemist

 

"Je hebt me fantastische begeleid tijdens de shoot. Je denkt goed mee en geeft tips en tricks. Heel fijn om samen te werken!"

Hanneke - trouwambtenaar

 

"Antoinet stelde me ontzettend op mijn gemak en ik durfde volledig mezelf te zijn!"

Mariëlle - wedding writer

 

Geen personal brand, maar wél graag mooie foto's van je bedrijf, product of dienst? Het is ook mogelijk om een fotoshoot op maat te boeken. Ideaal voor grotere bedrijven, mkb'ers en webshops: editorials, productfotografie of het lanceren van een nieuwe collectie.  Neem contact op voor meer informatie!