Cursus Sfeerfotografie

Voor ondernemers met een product of dienst die aandacht verdient.


Van veel ondernemers hoor ik dat ze het wel graag zouden willen: mooie foto's van je product of dienst. Foto's waar je blij van wordt, die sfeer uitstralen en meteen laten zien: dit is waar ik voor sta! Foto's die jouw klanten inspireren en de waarde laten zien van wat jij verkoopt. Foto's die passen bij jouw merk, er professioneel uitzien én zorgen voor meer omzet.

 

cursus sfeerfoto's antoinet murier

 

 

En als ik je vraag waarom je die foto's dan nog niet hebt?

 

→ Het is te duur om elke keer een professionele fotograaf in te huren

→ Het kost je teveel tijd om het zelf te doen

→ Je hebt geen inspiratie voor wat je op de foto moet zetten

→ De foto's worden nooit zoals je zou willen

Je vindt het lastig om je foto's een duidelijke eigen stijl te geven

→ Je begint wel, maar geeft al snel op omdat je niet precies weet wat je doet

 

Wat als ik je vertel dat deze problemen vanaf nu verleden tijd zijn?

 

Ik ben Antoinet


✓ 
Branding fotograaf en jouw mentor

✓ Liefde voor bloemen, sieraden, taart en notitieboekjes

✓ +10 jaar ervaring als fotograaf

✓ +2 jaar werkzaam als branding fotografie expert

✓ Fotografeerde het boek 'Flower Happiness'

✓ Hielp al +150 ondernemers met hun (personal) brand

Over Antoinet Murier, product en sfeerfotografie

 

Sinds ik mij in november 2018 specialiseerde als branding fotograaf, zijn sfeervolle foto's mijn trademark geworden. Tof beeldmateriaal voor jouw merk, met een flinke dosis stijl, warmte en uitstraling: I love it! Ik weet precies hoe je de juiste sfeer bepaalt in een foto, niet alleen bij mezelf maar ook voor andere ondernemers. En nu is het tijd voor jou om zélf aan de slag te gaan!

 

Ik leer jou hoe je zelf tof beeld kunt maken voor jouw bedrijf, dat je kunt gebruiken voor je website en social media. Zodat jouw product of dienst het allerbeste tot zijn recht komt. Géén saaie productfoto's met witte achtergrond, maar stijlvolle, aantrekkelijke sfeerfoto's. Ik leer je niet alleen de benodigde technische skills, maar ook hoe je foto's maakt die perfect zijn afgestemd op jouw merk, op wat jij wilt uitstralen én die de juiste snaar raken bij jouw klanten!

 

Ik laat je zien hoe je foto's maakt waar je blij van wordt en die je met trots online wilt delen. Zodat jij weer enthousiast bent, jouw foto's stralen en je méér gaat verkopen!

 

"People do not buy goods and services. They buy relations, stories and MAGIC."

Seth Godin

Wat ga je leren?

Module 1 - Define Your Brand

Om foto's te maken die passen bij jouw merk en de juiste sfeer hebben, moet je eerst weten wát het is, dat jouw merk uniek en onderscheidend maakt. Na deze module kun jij jezelf onderscheiden met een eigen stijl en weet je welke soort foto's de juiste snaar raakt bij jouw klanten.

 

Module 2 - Tell Your Story

Wanneer jij weet welk verhaal je wilt vertellen met jouw foto's, is de drempel om foto's te maken voor jouw merk een stuk kleiner. Je leert waar je inspiratie vandaan haalt en hoe je de juiste keuzes maakt. Na deze module heb jij een thema voor jouw foto's, een kleurenpalet en een duidelijk plan. Je weet wat je wilt fotograferen en kunt direct aan de slag.

 

Module 3 - Create Your Setup

Sfeerfoto's maken wordt makkelijker wanneer je weet hoe je alles zó neer moet zetten, dat jouw product of dienst het beste tot zijn recht komt. Ik deel mijn 7 geheimen voor foto's die van het scherm afspatten. Na deze module weet je alles over de juiste compositie, perspectief en hoe je variatie aanbrengt in je foto's.

 

cursus productfotografie sfeerfoto's antoinet murier

Module 4 - Find The Light

Belichting maakt of kraakt je foto. Na deze module kun jij soorten licht van elkaar onderscheiden, weet je wat je doet en maak je nooit meer mislukte foto's, zelfs niet in moeilijke omstandigheden. Eindelijk heb jij de controle over wat jouw camera of telefoon doet.

 

Module 5 - Share The Magic

Informatie zonder toepassing is just that: informatie. Het is tijd om al jouw kennis toe te passen, zelf foto's te gaan maken én jouw magie te delen met de wereld. Jouw klanten wachten op je! Na deze module heb je jouw eerste fotoshoot gedaan, weet je hoe je de foto's kunt nabewerken in jouw stijl én hoe ze het beste tot hun recht komen op jouw website en Instagram.

Ontdek mijn geheimen€147

excl. BTW

 

De cursus bestaat uit 5 modules en in totaal 14 videolessen. Elke module zit bomvol met info, bijbehorende voorbeelden, praktische opdrachten en tips om zelf direct aan de slag te kunnen gaan. Meld je nu aan, dan kun je direct starten en heb je toegang tot 1 november.

 

Deze cursus is voor jou als je

 

✓ Creatieve ondernemer, coach of ondernemer met eigen webshop bent


✓ Graag zelf mooie content wilt maken


✓ Het lastig vindt om jouw eigen stijl te vinden


✓ Meer controle wilt hebben over je (telefoon)camera


Inspiratie nodig hebt voor styling + afwisseling in je foto’s


✓ Nu veel tijd kwijt bent, zonder duidelijk resultaat

 

Dit zeiden anderen!

Reacties op de vorige cursus

Super fijne cursus die ik iedereen aanraad! Je bent een fijne mentor, rustig en duidelijk. Je voelt je gelijk op je gemak" - Lianne

"Dankjewel voor het maken van deze cursus! De aandacht die je hieraan hebt besteed en de vragen die je hebt beantwoord waren heel leerzaam... 5 dagen zijn te snel gegaan!" - Li

"Ik keek elke dag met plezier. Antoinet prikkelt je en daagt je uit. De investering in de cursus is het zeker waard geweest!" - Femke (lees haar volledige review)

"Begonnen aan je cursus... en ik ben nu al heel enthousiast! Er zijn dingen die niet nieuw zijn maar ook dingen waar ik nog niet bewust over heb nagedacht! En je bent zo toegankelijk en relaxed, top! - Madelon

"Alles was goed geregeld en ik kon het nog achteraf nakijken! Je video opnames zijn goed opgenomen (geluid zowel als beeld). Altijd een mooie achtergrond en je bent een spontaan spreker!" - Ammerensia

Wat komt er allemaal aan bod?


✓ 
Branding

✓ Kleurentheorie

✓ Styling, props en achtergronden

✓ Compositie en perspectief

✓ Belichting

✓ Camera-instellingen

✓ Nabewerking

Wat krijg je nog meer?


✓ Alle zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan

✓ Tijdsbesparing, omdat je weet wat je doet

✓ 3 maanden toegang tot de online omgeving

✓ Een exclusief kijkje achter de schermen bij een fotoshoot

Bonus: lijst met +100 ideeën voor props en styling voor eindeloze inspiratie

cursus sfeerfoto's en contentfotografie door antoinet murier

FAQ

  • Voor wie is de cursus geschikt? De cursus is speciaal ontworpen voor kleine ondernemers en eigenaren van webshops die graag zelf mooie foto's willen maken voor hun website en social media.
  • Moet ik een professionele camera hebben voor de cursus? De camera maakt niet de fotograaf. Als je al een goede camera hebt, dan kun je die zeker gebruiken, maar tegenwoordig is de kwaliteit van smartphones ook goed genoeg. In de cursus laat ik zien hoe je zelf goede sfeerfoto's maakt met je telefoon.
  • Wat is het verschil met andere cursussen over productfotografie? In deze cursus leer ik je specifiek hoe je foto's maakt die passen bij de sfeer die jij wilt uitstralen met jóuw merk. Naast de benodigde praktische en technische skills doen we een deep dive in branding en styling, zodat de foto's impact maken op jouw klant en je méér gaat verkopen.
  • Ik verkoop geen producten, is de cursus relevant voor mij? De cursus is zo ingericht, dat het geschikt is voor zowel dienstverlenende ondernemers, als ondernemers die een product verkopen. Juist wanneer je geen product verkoopt, is het vaak moeilijker om te bedenken hoe je jouw dienst visueel aantrekkelijk kunt maken voor jouw klant. In deze cursus leer je hoe je passende sfeerfoto's maakt voor jouw merk, óók als je geen product verkoopt.
  • Ik ben fotograaf, is de cursus voor mij ook interessant? Wanneer je als fotograaf graag meer van mij wilt leren over branding en styling (bijvoorbeeld als je fotograaf bent voor ondernemers), is de cursus alsnog interessant voor jou. Het technische gedeelte (ongeveer 1/5e) van de cursus is waarschijnlijk al bekend voor je. Dat betekent dat ongeveer 80% voor jou alsnog relevant kan zijn.
  • Ik ben (nog) geen ondernemer, is de cursus geschikt voor mij? Wanneer jij graag meer wilt leren over het maken van sfeerfoto's, is dit de cursus voor jou. Let wel op dat de cursus gericht is op ondernemers en een belangrijk gedeelte van de cursus gaat over branding. Ben jij van plan binnenkort ondernemer te worden? Dan heb je met deze cursus al een flinke voorsprong.
  • Hoe lang heb ik toegang tot de cursus? Je krijgt toegang tot de cursus met een eigen wachtwoord. Dit wachtwoord is geldig tot 1 november.

Investeer in jouw brand

 

Nú €147

excl. BTW