Kant-en-klaar beeldmateriaal

Voor jouw website en social media


Zit jij af en toe met je handen in het haar en denk je: pfff, wat moet ik nú weer posten? Heb je alle stockwebsites al afgezocht en ben je het zat om dertien-in-een-dozijn foto's te gebruiken die niets zeggen over jou of jouw bedrijf? En zou je jouw website en social media graag eens willen aanvullen met unieke, sfeervolle beelden die passen bij wat jij wilt uitstralen? I'm here for you!

productfotografie, sfeerfoto's en contentpakket

Elk kant-en-klaar contentpakket bevat 12 unieke beelden, in 3 verschillende formaten:

  • horizontaal 3:2
  • verticaal (insta post) 4:5
  • verticaal (insta story) 9:16

In totaal ontvang je dus 36 foto's!

Nooit meer zonder foto's!

 

Sterk beeldmateriaal dat je kunt inzetten voor jouw website en social media. Speciaal voor zzp-ers en ondernemers met een kleiner budget, die wél graag een unieke uitstraling willen laten zien online. Ook een fijne aanvulling wanneer je een fotoshoot bij mij hebt geboekt en graag wilt afwisselen met sfeerbeelden in dezelfde stijl!

 

LIMITED EDITION - Elk pakket is maar in beperkte hoeveelheid beschikbaar! Zo zorg ik ervoor dat de content uniek blijft en hoef je niet bang te zijn dat je de foto's overal tegen zult komen.

 

Elk pakket biedt een gevarieerde selectie van foto's in een bepaald thema. De foto's zijn onderling goed te combineren zodat je verzekerd bent van een mooie, consistente feed! Gebruik de foto's voor je social media zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Of ga voor een frisse nieuwe look op je website! De foto's ontvang je in verschillende formaten, geschikt voor de populairste platforms, dus take your pic(k)!

Vanaf €24

 

De voordelen:

- Veel foto's voor weinig €€

- Professionele uitstraling

- Eenheid + consistentie in je feed

- Elke foto in 3 formaten, geschikt voor alle social media platforms

- Te gebruiken op je website, Facebook, Instagram, LinkedIn etc.

- Uniek! De foto's worden verkocht in gelimiteerde oplage

 

Voor wie?

- Social media managers

- Business coaches

- Tekstschrijvers

- Virtual Assistants

- Bloemisten

- Stylisten

- Wedding planners

- Webshop eigenaren

- Ontwerpers

- Illustrators

- Etc.


Contentpakket 2.0

Sfeer- en productfotografie op maat


Wil je graag gepersonaliseerde sfeerfoto's, helemaal afgestemd op de branding van jouw bedrijf of webshop? Denk aan content voor jouw social media die niemand anders heeft, met jouw eigen persoonlijke touch. Of foto's waarin jouw producten zich van hun allermooiste kant laten zien. Een tof concept met jouw collectie stationery, beautyproducten, sieraden etc. in de hoofdrol. Dat kan! Ik ga graag voor je aan de slag voor een persoonlijk contentpakket of productfoto's. Bekijk hieronder een impressie van wat ik voor jou kan betekenen.

 

Ik ben in het bezit van een uiteenlopende collectie aan voorwerpen, accessoires en achtergronden die gebruikt kunnen worden als sfeertoevoeger voor jouw productfoto’s. Ik denk graag met je mee over welke sfeer geschikt is voor jouw merk. Heb je iets specifieks of bijzonders in gedachten? Laat het me vooral weten en ik ga voor je aan de slag!

Vanaf €120