PERSONAL BRANDING

 

Wat is er overtuigender dan jouw verhaal en de lessen die je hebt geleerd? Wat is er inspirerender dan de kracht en ideeën die je hebt?

 

Jouw doorzettingsvermogen, de stappen die jij hebt gezet en de zekerheden die je los hebt moeten laten, om te komen waar je nu bent?

 

Jouw klanten kiezen voor jou, om wie jij bent. Maar die versie van jou zie je nog lang niet altijd terug in de foto's die je deelt.

 

Ik ga op zoek naar de beste versie van jou.

 

Zodat jij je zorgeloos kunt positioneren als de professional die jij bent.

personal branding shoot voor ondernemers

Met een personal branding shoot laat je zien dat je jouw onderneming en klanten serieus neemt. Niet alleen jij, maar ook jouw klant voelt zich gezien en gehoord.

 

ZO TREK JIJ NOG MEER KLANTEN AAN

PORTRAITS

 

Laat je to do's van elke dag voor wat ze zijn en gun jezelf een moment van rust en ontspanning. Samen creëren we krachtige en onderscheidende portretten die impact maken en voor connectie zorgen met jouw klanten.

 

Altijd inclusief styling- en make-upadvies van mij persoonlijk. En mijn visagiste staat voor je klaar, wanneer jij er tot in de puntjes verzorgd uit wilt zien.

 

 

 

headshots personal branding portretten
lifestyle branding fotografie voor ondernemers

LIFESTYLE

 

Kies voor een complete visuele branding met naast portretten ook sfeer- en detailfoto's. Dankzij een lifestyle fotoshoot geef je jouw klanten een kijkje in je werkwijze en laat je zien wat jou uniek maakt. Samen creëren we een uitgebreide collectie aan beeldmateriaal die het verhaal van jouw merk laat zien, zonder dat je het met woorden hoeft uit te leggen.

 

Altijd inclusief een deep dive in jouw merk, styling- en make-upadvies van mij persoonlijk en op een locatie naar keuze.

 

Vanaf 1050 euro excl. btw