Hey, branding fotograaf!

 

Voel jij je al aangesproken? Of denk je bij de titel branding fotograaf: ja, dat zou ik wel wíllen zijn, maar het voelt nog niet alsof ik dat ook écht ben.

 

Jij bent al langer bezig als fotograaf, hebt hier en daar wat leuke opdrachten. Je kunt goed fotograferen, maakt mooie foto's en krijgt ook best veel complimentjes van anderen. Maar zelf voel je dat er echt nog wel meer in zit. Jij wilt méér!

 

Jij weet zelf ook wel: branding fotografie is iets anders dan alleen mooie foto’s maken van ondernemers. En ondertussen zie je ze stuk voor stuk oppoppen. De één na de andere branding fotograaf dient zich aan.

 

En jij?

 

Jij voelt je soms nog steeds als dat meisje met de camera, die ‘gewoon’ is begonnen omdat ze fotograferen leuk vindt.

 

Branding fotografie: méér dan mooie foto’s

 

Wat jij eigenlijk wil, is...

 

- niet langer het gevoel hebben dat je 'maar wat doet'

- werk maken waar je blij van wordt en trots op bent

- geweldige klanten aantrekken die écht bij jou passen

- vol zelfvertrouwen je fotoshoots ingaan en klanten begeleiden

- én er ook nog eens voldoende geld mee verdienen

 

Heb ik gelijk? Denk jij bij minimaal 2 van deze zinnen hierboven: yup, that's me?

 

Dan is deze professionele mentoring course de juiste stap voor jou. Maar scroll vooral nog even verder.

 

Over mij

 

Inmiddels is het alweer 4 jaar geleden dat ik stond waar jij nu staat. Fotografie was mijn hobby en deed ik er altijd een beetje bij. Ik had af en toe een leuke opdracht, maar mijn 'bedrijfje' kwam niet echt van de grond. Klanten kwamen mij niet zomaar aanwaaien. En toen verloor ik mijn baan in loondienst. Wat nu?

 

Ik had een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik besefte dat als ik dit écht wilde, goed kunnen fotograferen niet voldoende zou zijn. Ik leerde een belangrijke les: wilde ik fotograaf zijn, dan moest ik allereerst ondernemer zijn! De succesvolste mensen zijn immers lang niet altijd degenen die ook het beste zijn in hun vak.

 

Ik verdiepte mij in het ondernemerschap en leerde alles over het creëren van een persoonlijk, aantrekkelijk merk. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus.  Ik ging ondernemers fotograferen. Vrouwen zoals ik. En niet veel later stond mijn brand er.

 

Ik ben Antoinet Murier, branding fotograaf sinds 2018.

 

Ik ga je helpen.

 

Met mijn hulp:

 

- leer je van één van de leaders op het gebied van branding fotografie in Nederland

- ga je branding écht begrijpen, zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen en consistent blije klanten houdt

- weet je hoe je jezelf gaat onderscheiden tussen 100+ andere branding fotografen

- ontdek je wat jou uniek maakt, vind je jouw eigen signatuur en val je op in een markt met steeds meer concurrentie

- ga je van hobby naar een professioneel, goedlopend bedrijf

- en durf je jezelf ook écht branding fotograaf te noemen!

 

Professional Mentoring Course

 

Branding fotografie is een prachtig vak. Mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje wanneer ik een ambitieuze vrouw voor mijn lens heb. Wanneer ik haar nóg meer kracht en zelfvertrouwen kan geven en wanneer ik zie hoe ze haar fantastische foto's professioneel inzet. Haar succes is mijn succes, en andersom.

 

Dat wil ik ook voor jou. En daarom ontwikkelde ik dit programma, voor fotografen zoals jij.

 

Ik heb met je gesproken. Ik luisterde naar wat je zei, naar de dingen waar jij tegen aanliep. En ik voelde herkenning. Want dat is precies hoe ik me voelde, in het begin. Jouw struggles waren mijn struggles. Ik heb het allemaal doorlopen.

 

Het voordeel? Met mijn ruim 4 jaar in dit vak als branding fotograaf, profiteer je van al mijn kennis en ervaring. Zodat het voor jou allemaal een stuk makkelijker én sneller gaat zijn.

 

Wat kun je verwachten?

 

1. Een klein groepje. Met een paar fotografen zoals jij, die klaar zijn voor de volgende stap. Ik ben er om je te begeleiden. Om al je vragen aan te stellen. Om mee te sparren als je het zelf even niet weet. Ik ben je mentor.

 

2. Online trainingen met de benodigde kennis en informatie. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: branding, marketing, aanbod en prijzenbepaling, fotoshoot workflow en portfolio building. Maar verwacht vooral véél. praktische. hulp.

 

3. Antwoord op alle vragen die je hebt, zoals:

- hoe onderscheid ik me van andere fotografen?
- hoe zorg ik voor een duidelijke eigen stijl en consistentie?
- hoe spreek ik de juiste klanten aan?
- hoe richt ik mijn bedrijf in?
- hoe regel ik het juridisch/administratief?
- hoe bepaal ik mijn prijzen?
- hoe bereid je een fotoshoot voor?
- hoe vind je de juiste locaties?
- hoe begeleid je je klanten?
- hoe ga je te werk voor, tijdens en na de shoot?
- hoe behoud je tevreden klanten?

 

4. Gezamenlijke kick-off om het programma succesvol in te luiden (online)

 

5. Tweewekelijkse groepsmentorsessies (online)

 

6. Een livedag die in het teken staat van omgaan met je klant: je klant op haar gemak stellen, poseren en coachen. Met de mogelijkheid om te oefenen én feedback te ontvangen. En ik laat je zien hoe je jouw foto's nét dat beetje extra geeft, zodat je van 'mooi' naar 'WAUW!' gaat.

 

7. Portfolio opbouw, volledig afgestemd op jouw ideale klant. Ik help je met de voorbereiding en ik geef je feedback, met als resultaat een eigen unieke signatuur.

 

8. Bonusmateriaal. Zoals toegang tot mijn persoonlijke archief met de fijnste fotoshootlocaties, e-mailtemplates, en client questionnaires.

 

Livedag aanbod

Let op!

 

Voor deze editie ben ik op zoek naar fotografen die ambitieus zijn en er echt voor willen gaan. Jij wilt alles op alles zetten om van branding fotografie je werk te maken. Je wilt uniek zijn, niet hetzelfde doen als alle anderen en jouw klanten het allerbeste resultaat bieden.

 

Dit programma is niet voor jou bedoeld als:

 

- je de basis van fotograferen nog niet onder de knie hebt

- je oké bent met hoe het nu gaat met je hobby of 'bedrijfje'

- je niet zelfstandig te werk kunt gaan (Ja, ik neem je bíj de hand. Nee, ik houd niet letterlijk je handje vast. Je moet dit zélf gaan doen)

- je verwacht het business model van mij of iemand anders één op één over te kunnen nemen

- je denkt dat het je ook wel zal lukken om straks een paar duizend omzet per maand te gaan draaien met een cursus van €50

 

Wanneer is dit programma wel voor jou?

 

Wanneer je klaar bent met het gerotzooi, je een serious business wilt en nu echt van branding fotografie je werk wilt maken. You are ready to kick some ass!

 

 

Dit is een programma met een waarde van meer dan €1500. De investering voor deze editie is €950 excl. btw. Een investering die je er straks met 2 fotoshoots alweer uit hebt. En je kunt in termijnen betalen.

 

Máár: omdat jij aanwezig was op mijn livedag, heb ik voor jou een hele speciale deal. Jouw investering is nu nog maar €750 excl. btw. Hiermee krijg je toegang tot het hele programma én daarbij ontvang je ook nog eens een persoonlijke 1-op-1 sessie met mij cadeau t.w.v. €195. 

 

Dat betekent dus meer dan €1000 voordeel voor jou. Let op: je hebt nog tot vrijdagmiddag 27 januari 17:00 uur de tijd om te beslissen.

 

Weet je niet zeker of dit programma iets voor je is? Het is mogelijk om voordat je een beslissing maakt nog een call met mij in te plannen om je vragen te stellen. Ik hoor graag waar jij tegenaan loopt en als dit programma niet voor jou is, dan zeg ik dat eerlijk. Plan een call in >>

 

In februari 2023 gaat de tweede editie van start!

Meld je nu alvast aan, dan profiteer je nog van deze geweldige actie >>

 

Details

 

Start programma: februari 2023
Duur: 2 maanden
Tijdsinvestering per week: 1,5 - 2 uur
Investering: €950 excl. btw.

Betalen in termijnen is mogelijk.