BRANDING FOTOGRAFIE
+ STRATEGIE VOOR INSTAGRAM

 

Wat als je zeker weet dat je de komende maanden consistent aanwezig bent op Instagram?

 

Genoeg fotografie en ideeën voor drie maanden lang content. Geen moment denken: 'wat moet ik vandaag weer posten?' En een Instagramfeed die eruit ziet om door een ringetje te halen.

 

Sounds like a dream come true? Dat dacht ik ook.

 

INSTA BRANDING BUNDLE

 

De Insta Branding Bundle combineert het beste van mijn complete aanbod: professionele branding fotografie en persoonlijk advies bij content creatie.

 

Dat betekent elk kwartaal kneitermooie foto's, een perfecte feed en mijn persoonlijke begeleiding voor je content op Instagram.

 

HET RESULTAAT

 

> Minimaal drie maanden aan Instagram content

> Consistentie online, waardoor jij zichtbaar en aantrekkelijk wordt voor je klanten

> Meer focus en structuur, waardoor je meer omzet kunt genereren

 

CONTENT CREATIE 2.0

 

Dit pakket gaat je helpen rust en structuur te vinden in je bedrijf, waardoor jij consistent online aanwezig bent zonder dat je hier al je tijd aan kwijt bent.

 

Je hoeft nooit meer te denken: 'wat moet ik vandaag weer posten?' Het plan voor komend kwartaal is er, je hebt het beeldmateriaal dat er bij past al klaarstaan en jij kunt je focussen op de dingen waar je goed in bent en blij van wordt.

 

Voilà, headspace voor jouw zone of genius.

 

IK ZORG VOOR CONSISTENTIE IN JE VISUELE BRANDING

 

Met mijn input ben je elk kwartaal verzekerd van een compleet 3-maanden contentplan dat ontworpen is om consistent omzet te genereren, helpt je doelen te behalen en er ook nog eens héél goed uitziet.

 

✓ INSTA STRATEGIESESSIE

✓ PROFESSIONELE FOTOSHOOT

✓ INSTA FEED DESIGN

✓ EINDREDACTIE

WAT KUN JE VERWACHTEN?

 

✓ Instagram strategiesessie. Online of offline, net wat je voorkeur heeft. Waarin we jouw (omzet)doelen, plannen en lanceringen bespreken voor het komende kwartaal en bepalen hoe je Instagram eruit moet komen te zien.

✓ Professionele fotoshoot, specifiek afgestemd op jouw planning en met exact het beeldmateriaal dat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen.

✓ Genoeg beeldmateriaal voor drie maanden aan Instagram posts en meer.

✓ Contentonderwerpen voor alle posts in het komende kwartaal.

 Instagramfeed design. Een combinatie van gelikte foto's en Canva ontwerpen, natuurlijk helemaal passend bij je branding.

✓ Eindredactie voor je geschreven teksten. Zodat je zeker weet dat alles klopt.

VOOR WIE IS HET?

 

I

 

Je bent online (kennis)ondernemer of coach met een volle agenda. Je vindt Instagram belangrijk, maar wil hier niet al je tijd aan kwijt zijn. Efficiëntie is voor jou essentieel. Je bent blij dat je dit gedeelte kunt uitbesteden.

 

II

 

Je hebt je eigen (lifestyle) merk of webshop. Je lanceert regelmatig een nieuwe collectie en hebt elk seizoen nieuwe content nodig voor je website en socials. Visuele branding is voor jou belangrijk, want dit is hoe je de sfeer bepaalt van jouw merk en de juiste klanten aantrekt

 

III

 

Je bent een startende ondernemer die klaar is voor een volgende, professionele stap. Je wilt graag meer klanten halen uit Instagram, maar weet nog niet precies hoe. Je vindt het fijn om mijn persoonlijke begeleiding te krijgen. Je hebt behoefte aan meer focus, meer structuur en een stok achter de deur.

 

HI! IK BEN ANTOINET

 

✓ Branding fotograaf en mentor

✓ Fulltime ondernemer sinds 2018

✓ +3 jaar werkzaam als branding fotografie expert

✓ Hielp al +150 ondernemers met hun (personal) brand

✓ Haalt 99% van haar klanten uit Instagram

 

Eind 2018 had ik een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus.

 

Mijn belangrijkste strategie? Volledig inzetten op Instagram en hier mijn klanten vandaan halen. Door middel van een inspirerend Instagram account en een profiel dat mensen met plezier volgen, meer volgers aantrekken en mijn bereik vergroten. Ervoor zorgen dat deze volgers betrokken raken bij wie ik ben en wat ik doe, om uiteindelijk trouwe klanten te worden.

 

Na een jaar kon ik zeggen: het is me gelukt! En inmiddels heb ik een trouwe fanbase op Instagram. Als ik mijn klanten vraag: 'hoe ben je bij mij gekomen', is het antwoord negen van de tien keer: via Instagram.

 

Klanten hebben het idee dat ze me al lang kennen, ook al hebben we elkaar nooit eerder in het echt gezien. En het allerleukste: ik trek klanten aan die bij mij passen, met wie ik wil samen werken en van wie ik blij word!

 

Dat gun ik jou ook.


INSTA BRANDING BUNDLE

 

✓ Insta strategiesessie

✓ Branding fotoshoot

✓ Content design + redactie

399,-

per maand, of €1197 per kwartaal
(excl. btw, minimale afname 3 maanden)

 


HOE WERKT HET? ELK KWARTAAL:

 

+ INSTA STRATEGIESESSIE T.W.V. €350

 

Als eerste bespreken we hoe het komende kwartaal er voor je uitziet, welke collecties of lanceringen er aan komen en hoe je deze gaat promoten. Welke content heb je hiervoor nodig? Welke foto’s passen daarbij en welke uitstraling geven we je Instagramfeed?

 

Tijdens de sessie ben ik je sparringpartner, geef ik je feedback en tips en maken we een concreet plan voor de komende 3 maanden. Zo heb jij een stok achter de deur en weet je zeker dat je content voor de komende tijd geregeld is. Zo kun jij je focussen op de dingen waar jij goed in bent en blij van wordt.

 

De strategiesessie kan online of offline. Online is het meest tijd-efficiënt, perfect wanneer je het al druk genoeg hebt met andere dingen. Wil je liever in real life afspreken, dan kan dat ook! Dit is ideaal wanneer je het fijn vindt om even samen om tafel te zitten en een plan op papier te zetten.

 

+ BRANDING FOTOSHOOT T.W.V. €1050

 

Na de strategiesessie weten we precies welk beeldmateriaal je de komende tijd nodig hebt. Op basis daarvan bedenken we een passend concept voor een fotoshoot en plannen we die in. Tijdens de shoot gaan we doelgericht aan de slag om alle content te creëren voor de komende maanden. Afhankelijk van je bedrijf kan dat een personal branding shoot zijn, een campagne voor je nieuwe collectie, portretten, sfeerbeelden of een combinatie daarvan.

 

De fotoshoot wordt volledig afgestemd op jouw brand. Elk merk is uniek, elke ondernemer is uniek. Door een eigen, unieke stijl onderscheid je je van alle anderen. Daarom denk ik met je mee over je visuele branding, de locatie, styling en fotografie die daarbij hoort. En de foto's worden nabewerkt in de stijl die bij jou past.

 

Na de shoot ontvang je minimaal 40 foto's, ruim voldoende om je Instagram te vullen en natuurlijk kun je de foto's ook gebruiken voor je website, Pinterest, LinkedIn etc.

 

+ CONTENT DESIGN + REDACTIE T.W.V. €350

 

Na de strategiesessie heb je een compleet overzicht van alle contentonderwerpen voor het komende kwartaal. Daarnaast ontvang je voor elke maand (3x) een aanpasbaar ontwerp voor je Instagramfeed, afgestemd op je branding. Mijn extra bonus voor jou? 3 redactiemomenten, waarbij ik maandelijks je teksten redigeer. Zo weet je zeker dat het totaalplaatje klopt, van begin tot eind.

 

FAQ

 

Hoe lang werken we samen?

De Insta Branding Bundle biedt een gepersonaliseerde ervaring en komt het beste tot zijn recht wanneer we samenwerken voor langere termijn. Ik leer je onderneming graag door en door kennen, zodat we goed op elkaar zijn afgestemd voor het beste resultaat. Wil je het eerst eens proberen, zonder meteen een jaar aan me vast te zitten? Dat kan. De minimale afname voor dit pakket is een kwartaal (3 maanden).

Is het dan niet elk kwartaal hetzelfde?

Oh no! Voor elke fotoshoot gaan we opnieuw zitten om te bespreken wat we dit keer (anders) kunnen doen. Want ook met een consistent brand, heb je ruimte om te variëren en plezier te hebben.

Kan ik zelf aanpassingen doen?

Elke maand maak ik een voorbeeldontwerp voor je Instagramfeed. Je bent natuurlijk vrij deze aan te passen, foto's te verwijderen of extra posts toe te voegen. Het is nog steeds jouw Insta!

Wat als ik meer foto’s of posts wil plaatsen?

Wil je graag meer foto’s en/of meer content per kwartaal? Dat kan! Je kunt de Insta Branding Bundle eenvoudig upgraden naar jouw behoeften.

Hoe zit het met de teksten?

De captions schrijf je zelf of laat je door iemand anders schrijven. Een tekstschrijver of VA bijvoorbeeld. De contentstrategie en onderwerpen heb je al, dus dat maakt het een stuk makkelijker! En ik redigeer je teksten, zodat je zeker weet dat alles klopt.

Andere vraag?