Kijkje in het atelier van een keramist | Crooked Garden aan het werk

 

Wat is er leuker dan een kijkje achter de schermen in het atelier van een kunstenaar? Christina werkt met keramiek en maakt de mooiste voorwerpen uit klei. En dat allemaal met de hand - door middel van pinching, waardoor de vingerafdrukken van de maker voor altijd in het klei staan. Christina geeft ook workshops via Crooked Garden, zodat je zelf kunt ervaren hoe heerlijk rustgevend het is om op deze manier met je handen bezig te zijn. En wanneer je er toch bent, geef Olaf dan even een lieve knuffel van mij!

 

"Ik merk dat mensen het heel fijn vinden om het gezicht achter de creaties te zien. Vooral als kleine ondernemer kopen mensen niet zo maar een product, maar ze kopen een stukje van je hart en ziel. Ze kopen een ervaring. En een goede foto van jezelf draagt daar ontzettend aan bij. Antoinet creëert dit soort foto's. Ze vibreren energie en vrolijkheid. En zo eentje wou ik graag!

De fotoshoot was ver ver boven verwachting. Noem me gek, maar omdat fotografen zoveel met beeld bezig zijn verwacht ik tijdens een shoot geen diepe gesprekken. Dat bleek een oppervlakkige houding want Antoinet heeft mij bijzonder verbaasd in hoe goed ze kon luisteren en mij op mijn gemak kon stellen. Ik denk dat haar persoonlijkheid van onschatbare waarde is voor haar fotografie met mensen.

Antoinet is er in geslaagd een full frontal schaterlach van mij op de foto te zetten, die er esthetisch fantastisch uit ziet. Het is één van mijn favoriete foto's geworden. Een foto die me doet lachen elke keer dat ik er naar kijk. Die foto straalt mij in alles uit. En dat vind ik echt fantastisch dat ik die nu in mijn bezit heb." - Christina

 

workshop keramiek
fotoshoot atelier werkruimte
handgemaakte keramiek
handgemaakte keramiek
handgemaakte keramiek
crooked garden keramiek
handgemaakte keramiek

 

Ben jij een creatieve maker en wil je ook graag foto's van jouw atelier, workshopruimte of studio? Laat je klanten zien waar jouw producten worden gemaakt, geef een kijkje achter de schermen en geef cursisten alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten wanneer ze een workshop bij jou gaan doen. Boek een fotoshoot voor creatieve ondernemers!

 


«   »