Personal Branding Shoot in Amersfoort | Bloemiste Michelle van Le Fleurieus

 

Michelle is bloemist van Le Fleurieus en heeft haar eigen droogbloemen webshop! Ook heeft ze een eigen bloemenservice en verzorgt ze bruidsboeketten en corsages. Ik werkte al eerder met haar samen voor deze shoot met boho bruiloft inspiratie en nu mocht ik de foto's maken voor haar nieuwe website. Michelle is het gezicht van haar personal brand dus naast de productfoto's voor haar webshop konden portretfoto's natuurlijk niet ontbreken!

 

"Antoinet ik wil je echt heel erg bedanken voor de super mooie foto's die je hebt gemaakt van mijn bloemen, mezelf en de andere producten. Ik vind het echt super fijn hoe je te werk gaat tijdens de shoot en het eindresultaat is echt heel tof. Ik weet dat ik het gewoon aan jou over kan laten en dat er super mooie beelden uit komen, die echt bij mijn sfeer en uitstraling passen. Op naar nog meer mooie samenwerkingen in de toekomst!" - Michelle

 

personal branding bloemiste
fotoshoot bloemist
fotoshoot bloemist
fotoshoot bloemist
workshop bloemstyling
workshop droogbloemen bloemstyling
workshop bloemstyling droogbloemen
droogbloemen webshop
droogbloemen webshop
droogbloemen webshop
droogbloemen webshop
droogbloemen webshop

 

Wist je dat ik een speciaal pakket aanbied met nieuwe foto’s voor jouw website en social media? Dus mocht je in de opstartfase zitten van je bedrijf of kan jouw website wel een fijne make-over gebruiken, I’m your girl!

 

Bij het Build Your Brand pakket houd ik rekening met waar jij de foto’s voor wilt gaan gebruiken: een sfeervolle banner, genoeg keuze uit mooie portretfoto’s voor bij het ‘over mij’ stukje, en natuurlijk verschillende foto’s van je product of dienst om alle pagina’s mee te kunnen vullen.

 

Ik vind het belangrijk dat er een goede afwisseling zit in de foto’s, zodat je veel variatie en keuze hebt en niet alle foto’s op elkaar lijken. En dat je meteen een voorraadje beeld hebt dat je ook kunt gebruiken om te shinen op Instagram! Boek hier direct jouw fotoshoot!

 


«   »