Shoot | Bakkerij Inès Cheffi

Wie: Inès Cheffi

Wat: Cheffi's Pastries

Website: www.cheffispastries.com

 

Ik bezocht Inès in haar bakkerij en maakte foto's terwijl ze een heerlijke chocoladecake bakte! Inès maakt taarten op maat, volledig naar de wensen van de klant. Omdat ze het zelf altijd prettig vindt om het gezicht achter een bedrijf te zien, wilde ze dit ook voor haar eigen merk. Inès zag de fotoshoot voor haar persoonlijk ook echt als een moment van empowering. Ze gaf aan dat ze het best spannend vond om op de foto te gaan. En dat snap ik wel! Het is best even wennen om met je hoofd ineens in het middelpunt van de belangstelling te staan, haha!

 

"Ik vond de fotoshoot leuk en ontspannen. Antoinet dacht lekker mee en gaf tips. Ik vind de foto's super mooi geworden en ben er ook zo blij mee! En ik vind ook dat ik er mooi op sta. Geloof me, dat gebeurt niet vaak! Het gemak waarmee Antoinet met je omgaat is geruststellend en laat je stralen. Ik zie de sparkle die ik heb voor mijn vak terug in alle foto's!"

 

Fotoshoot bakkerij Cheffi's Pastries
Fotoshoot bakkerij Cheffi's Pastries
Fotoshoot bakkerij Cheffi's Pastries

Vind jij het nou ook spannend om op de foto te gaan, en twijfel je daarom of de fotoshoot voor ondernemers wel wat voor jou is? Dat is helemaal niet erg. Ik stel jou graag op je gemak, zodat jij op je allermooist op de foto staat. Samen maken we er gewoon een gezellig dagje van!

 

Ik fotografeer jou terwijl je aan het werk bent, houd het casual en geef waar nodig aanwijzingen. Zodat jij helemaal tevreden bent met hoe je erop staat en de foto's kloppen met wat jij wilt uitstralen. Bekijk hier meer info.


«   »