Shoot | Bloemist Joyce

Wie: Joyce Meijer

Wat: Bloemenzo Joyce

Website: www.bloemenzojoyce.nl

 

Joyce heeft een grote passie voor bloemen en deelt deze liefde graag met anderen. Ze vindt dat bloemen dé sfeermakers zijn en emotie brengen en brengt dit graag over op de locatie en in de styling van bruiloften. Met haar persoonlijke aanpak zorgt ze ervoor dat er een compleet plaatje ontstaat en het bruidspaar zich geen zorgen hoeft te maken over de aankleding.

 

Ik ontmoette Joyce vorig jaar en leerde haar kennen als een ontzettend lieve, gepassioneerde-maar-ook gewoon-lekker-nuchtere vrouw, met een grote liefde voor bloemen en aandacht voor het vak. Wat vind ik het leuk dat ik regelmatig met haar mag samenwerken voor fotoshoots, waarbij zij de mooiste bloemen verzorgt. En hoe tof is het om dan ook eens een shoot te doen waarbij niet het bruidspaar of een model, maar Joyce zélf in de picture staat?

 

Joyce wil haar gezicht laten zien op social media, omdat ze heeft gemerkt dat toekomstige klanten graag zien wie er achter het bedrijf zit. Daarom wilde ze mooie foto's van zichzelf laten maken, waarop ze aan het werk is en echt zichzelf is.

 

"Antoinet stelde mij direct op mijn gemak. Dat geeft gelijk een goed en ontspannend gevoel en doordat je met je werk bezig bent, ben je ook niet onzeker over je eigen kunnen. Het was een ongedwongen sfeer en ze dacht overal in mee. Ze dacht zelfs mee met mijn kledingkeuze. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Antoinet heeft mij weten vast te leggen zoals ik ben en dat heeft ze heel goed gedaan! Alle details zijn vastgelegd zoals ik zelf voor ogen had."

 

Wil je net als Joyce het gezicht laten zien achter jouw bedrijf, zodat klanten weten wie jij bent en waar je voor staat? Klik hier voor meer informatie.


«   »