1-op-1 sessie

Persoonlijke sessie + mini shoot voor creatieve ondernemers


Antoinet Murier 1 op 1 sessie voor ondernemers

Herkenbaar? Je bent creatief, hebt een 'uit de hand gelopen hobby', een part-time 'bedrijfje' maar echt ondernemer zou je jezelf niet noemen. En toch wil je het best eens serieuzer aanpakken. Kijken wat er mogelijk is. Stiekem heb je een droom: van jouw hobby jouw werk maken. Elke dag bezig kunnen zijn met wat jij het liefste doet en daar je geld mee verdienen!

 

Tijdens de 1-op-1 sessie heb ik geen geheimen. Ik vertel jou alles wat ik weet, of dat nu is over starten met ondernemen, personal branding, social media, fotograferen, foto's bewerken of omgaan met klanten: ik deel mijn kennis en help je graag verder. Van tevoren kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Tijdens de sessie kijken we naar jouw ideeën, jouw plannen en jouw bedrijf. Wil je meer weten over een specifiek onderwerp? Dan leg ik je dit uit op een directe, toegankelijke manier. Wil je graag een helpende hand? Dan gaan we praktisch aan de slag, zodat je meteen verder kunt.

Over mij

 

Zo'n anderhalf jaar geleden stond ik waar jij nu bent. Fotografie was mijn hobby en deed ik er altijd een beetje bij. Ik had me ingeschreven bij de KvK, had af en toe een leuke opdracht, maar mijn 'bedrijfje' kwam niet echt van de grond. Klanten kwamen mij niet zo maar aanwaaien. En toen verloor ik mijn baan in loondienst. Wat nu?

 

Ik had een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik besefte me dat als ik dit écht wilde, goed kunnen fotograferen niet voldoende zou zijn. Ik leerde een belangrijke les: wilde ik fotograaf zijn, dan moest ik allereerst ondernemer zijn! De meest succesvolle mensen zijn immers lang niet altijd degenen die ook het beste zijn in hun vak.

 

Ik verdiepte mij in het ondernemerschap en leerde alles over het creëren van een persoonlijk, aantrekkelijk merk. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus. Ik selecteerde een specifieke doelgroep, zette alles in op één platform (Instagram) en besloot vanuit daar verder te bouwen.

 

En na een jaar kon ik zeggen: het is me gelukt! Inmiddels kan ik volledig rondkomen van mijn bedrijf en kan ik elke dag bezig zijn met wat ik het liefste doe. Of niet, als ik daar even geen zin in heb. Ik heb de vrijheid om te creëren wat ik wil en mezelf te blijven ontwikkelen. En ik blijf leren, elke dag opnieuw.

Hoe kan ik jou helpen?

 

Het lijkt me heel tof om mijn kennis te delen en jou te helpen met dezelfde stappen zetten als ik heb gedaan.

Kies je voor een 1-op-1 sessie, dan kan ik jou helpen met o.a. de volgende onderwerpen:

Instagram & Personal Branding

 

- Hoe creëer of ontwikkel je een persoonlijk, aantrekkelijk merk?

- Hoe werkt Instagram en hoe kun je dit zakelijk inzetten?

- Hoe maak je aantrekkelijke Insta stories?

- Hoe zorg je voor groei op Instagram?

- Hoe kun je volgers omzetten in klanten?

- Etc.

Fotografie

 

- Wat zijn de basics? Compositie, belichting, kleur (ook voor niet-fotografen)

- Hoe maak je jouw eigen productfoto's?

- Hoe kom je af van de automatische stand?

- Hoe ontwikkel je een eigen stijl?

- Hoe bewerk en retoucheer je foto's in Lightroom?

- Hoe kun je klanten poseren en aansturen?

- Etc.


Speciaal voor jou: mini fotoshoot

 

Boek je een 1-op-1 sessie? Dan ontvang je van mij meteen een mini fotoshoot! Omdat ik geloof in de kracht van jezelf laten zien.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat je nooit genoeg recente foto's kunt hebben van jezelf. Ik vind het belangrijk dat ook jij jezelf met trots durft laten zien online en daarom komt de 1-op-1 sessie standaard met een mini fotoshoot. Perfect als nieuwe profielfoto, de meest recente Insta post waarin jij jezelf voorstelt, het 'over mij' stukje op je website, een template voor je stories... You're welcome!

 

Let op: introductieprijs

€249

excl. BTW

 

 

Inclusief:

 

- 1-op-1 sessie van 2,5 uur over een onderwerp naar keuze

- Fotoshoot van 15 minuten

- 5 portretfoto's in high resolution + web size (insta-ready)

- Mogelijkheid om je favoriete foto's te kiezen

- Extra foto's aan te schaffen voor €10,- p.s.

- Locatie in overleg