NIEUW: Het Winter Wishes contentpakket vol sfeervolle foto’s!


1-op-1 sessies

Persoonlijke mentoring en inspiratiegesprekken


Herkenbaar? Je bent creatief, hebt een 'uit de hand gelopen hobby', een part-time 'bedrijfje' maar echt ondernemer zou je jezelf niet noemen. En toch wil je het best eens serieuzer aanpakken. Kijken wat er mogelijk is. Stiekem heb je een droom: elke dag bezig kunnen zijn met wat jij het liefste doet en daar je geld mee verdienen!

Antoinet Murier 1 op 1 sessie voor ondernemers

Over mij

 

Zo'n anderhalf jaar geleden stond ik waar jij nu bent. Fotografie was mijn hobby en deed ik er altijd een beetje bij. Ik had me ingeschreven bij de KvK, had af en toe een leuke opdracht, maar mijn 'bedrijfje' kwam niet echt van de grond. Klanten kwamen mij niet zo maar aanwaaien. En toen verloor ik mijn baan in loondienst. Wat nu?

 

Ik had een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik besefte me dat als ik dit écht wilde, goed kunnen fotograferen niet voldoende zou zijn. Ik leerde een belangrijke les: wilde ik fotograaf zijn, dan moest ik allereerst ondernemer zijn! De meest succesvolle mensen zijn immers lang niet altijd degenen die ook het beste zijn in hun vak.

 

Ik verdiepte mij in het ondernemerschap en leerde alles over het creëren van een persoonlijk, aantrekkelijk merk. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus. Ik selecteerde een specifieke doelgroep, zette alles in op één platform (Instagram) en besloot vanuit daar verder te bouwen.

 

En na een jaar kon ik zeggen: het is me gelukt! Inmiddels kan ik volledig rondkomen van mijn bedrijf en kan ik elke dag bezig zijn met wat ik het liefste doe. Of niet, als ik daar even geen zin in heb. Ik heb de vrijheid om te creëren wat ik wil en mezelf te blijven ontwikkelen. En ik blijf leren, elke dag opnieuw.

Hoe kan ik jou helpen?

Het lijkt me heel tof om mijn kennis te delen en jou te helpen met dezelfde stappen zetten als ik heb gedaan. Kies je voor een inspiratiegesprek of persoonlijke mentoring, dan kan ik jou helpen met o.a. de volgende onderwerpen:

Instagram & Personal Branding

 • Hoe creëer of ontwikkel je een aantrekkelijk, persoonlijk merk?
 • Hoe werkt Instagram en hoe kun je dit zakelijk inzetten?
 • Hoe maak je doeltreffende Insta stories?
 • Hoe zorg je voor groei op Instagram?
 • Hoe kun je volgers omzetten in klanten?
 • Etc.

Fotografie

 • Wat zijn de basics? Compositie, belichting, kleur (ook voor niet-fotografen)
 • Hoe maak je jouw eigen productfoto's?
 • Hoe kom je af van de automatische stand?
 • Hoe ontwikkel je een eigen stijl?
 • Hoe bewerk en retoucheer je foto's in Lightroom?
 • Hoe kun je klanten poseren en aansturen?
 • Etc.
Antoinet Murier 1 op 1 sessie voor ondernemers

Lieve woorden

"Antoinet heeft geen geheimen en geeft enorm veel tips&tricks. Bovendien was de sfeer prettig en gezellig, alsof ik met een vriendin had afgesproken. Met een hoofd vol ideeën en inspiratie ben ik naar huis gegaan en ik ben enorm enthousiast om er verder mee aan de slag te gaan!" - Jody

NIEUW | online sessies €79

excl. BTW
prijs per uur

Speciaal in het leven geroepen i.v.m. Covid-19 maar daarom niet minder waardevol: de persoonlijke online sessies! Bij deze sessies via Zoom begeleid ik je graag 1-op-1 en kan ik je heel gericht helpen. Van tevoren ontvang je een questionnaire en op basis hiervan beginnen we de sessie. Zo ben ik al op de hoogte van waar ik je het beste mee kan helpen én kunnen we direct aan de slag. We waste no time! Bovendien wordt de sessie opgenomen, zodat je het ook nog opnieuw kunt terugkijken.

 

De online sessies zijn bijvoorbeeld geschikt voor:

 • het ontwikkelen van jouw personal brand
 • het concreet maken van jouw aanbod + doelgroep
 • het uitwerken van een instagramstrategie
 • het bedenken van geschikte social media content
 • het bepalen van jouw prijzen
 • fotografie- en nabewerkingstips
 • etc.

 

Extra leuk: bij de online sessie krijg je een kleine verrassing thuisgestuurd!

 

online mentoring en coaching sessies

Inspiratiesessie €125

excl. BTW
ca. 1,5 uur incl. lunch

Ben je net begonnen met ondernemen, of al een tijdje bezig en kun je wel wat inspiratie of motivatie gebruiken? Zit je met kleine vragen of onzekerheden die je graag eens tegen me aan zou willen houden? Dan is de inspiratiesessie iets voor jou! Tijdens deze sessie ontmoeten we elkaar op een ontspannen manier voor een heerlijke lunch. Je mag me honderduit vertellen over jouw ideeën en plannen. Ik ben graag je sparring partner, voorzie je van advies waar nodig en als je mijn eerlijke mening wilt, dan geef ik die. Een fijne boost voor je bedrijf én jezelf!

 

Let op: Vanwege de maatregelen i.v.m. Covid-19 vinden de 1-op-1 sessies momenteel online plaats!

Mentorsessie €249

excl. BTW
ca. 2-3 uur incl. lunch en intakegesprek vooraf

Tijdens de mentorsessies heb ik geen geheimen. Ik vertel jou alles wat ik weet, of dat nu is over starten met ondernemen, personal branding, social media, fotograferen, foto's bewerken of omgaan met klanten: ik deel mijn kennis en help je graag verder. Van tevoren kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen, door middel van een online intakegesprek. Tijdens de mentorsessie bespreken we jouw ideeën, jouw plannen en jouw bedrijf. Wil je meer weten over een specifiek onderwerp? Dan leg ik je dit uit op een directe, toegankelijke manier. Wil je graag een helpende hand? Dan gaan we praktisch aan de slag, zodat je meteen verder kunt.

 

Mentortraject v.a. €449

excl. BTW
2 of meer mentorsessies, incl. lunch, intakegesprek vooraf en check-up achteraf

Met het mentortraject kunnen we echt stappen gaan zetten voor de langere termijn. Kies je voor een vervolgsessie, dan kan ik je helpen met het stellen van concrete doelen en heb je een stok achter de deur. Ik ben graag je accountability partner, zodat je gemotiveerd bent om het geleerde zo snel mogelijk toe te passen in de praktijk. In de tweede sessie evalueren we de afgelopen periode, bespreken we nieuwe ideeën en kijken we samen wat er nog meer nodig is om jouw gestelde doelen te halen. Als je wilt kunnen we het traject vervolgen, of we sluiten het traject af met een laatste korte online sessie.

 

Voor de 1-op-1 sessies nodig ik je graag uit in de binnenstad van Zwolle.

Let op: Vanwege de maatregelen i.v.m. Covid-19 vinden de 1-op-1 sessies momenteel online plaats!

Speciaal voor jou!

Korting op een fotoshoot naar keuze

Uit eigen ervaring weet ik dat je nooit genoeg recente foto's kunt hebben en ik vind het belangrijk dat ook jij jezelf met trots durft laten zien online! Combineer daarom jouw 1-op-1 sessie op locatie met een fotoshoot en ontvang een korting van €50 op een shoot naar keuze.