Hoe gaat het met jouw bedrijfje?

Gaan jouw tenen ook krom staan van die vraag? Wringt het, en zou je eigenlijk wel méér willen? Want wat als... je jouw ‘uit de hand gelopen hobby’ zou kunnen veranderen in een succesvol bedrijf? Wat als je elke dag kunt doen waar jij het allergelukkigst van wordt? Ben jij klaar om jezelf ondernemer te gaan noemen?

Antoinet Murier mentor voor creatieve ondernemers

Over mij

 

Zo'n drie jaar geleden stond ik waar jij nu bent. Mijn hobby was fotografie en dat deed ik er altijd een beetje bij. Ik had me ingeschreven bij de KvK, had af en toe een leuke opdracht, maar mijn 'bedrijfje' kwam niet echt van de grond. Klanten kwamen mij niet zomaar aanwaaien. En toen verloor ik mijn baan in loondienst. Wat nu?

 

Ik had een droom: van fotografie mijn fulltime baan maken. Ik besefte dat als ik dit écht wilde, goed kunnen fotograferen niet voldoende zou zijn. Ik leerde een belangrijke les: wilde ik fotograaf zijn, dan moest ik allereerst ondernemer zijn! De succesvolste mensen zijn immers lang niet altijd degenen die ook het beste zijn in hun vak.

 

Ik verdiepte mij in het ondernemerschap en leerde alles over het creëren van een persoonlijk, aantrekkelijk merk. Ik deed een volledige rebranding van mijn bedrijf en koos bewust voor focus. Ik selecteerde een specifieke doelgroep, zette alles in op één platform (Instagram) en besloot vanuit daar verder te bouwen.

 

Na een jaar kon ik zeggen: het is me gelukt! Inmiddels kan ik volledig rondkomen van mijn bedrijf en kan ik elke dag bezig zijn met wat ik het liefste doe. En dat niet alleen! Ik heb de vrijheid om te creëren wat ik wil en mezelf te blijven ontwikkelen, elke dag opnieuw.

Het is tijd voor focus.
En ik ga je helpen.

Let me guess...


Jij wilt je ‘bedrijfje’ niet langer als iets vrijblijvends zien

Jij wilt nu echt inkomsten gaan genereren

Jij wilt jezelf onderscheiden van je concurrent

Én non-stop de juiste klanten aantrekken

Met mijn hulp...


 Ga je van een 'bedrijfje' naar een persoonlijk, aantrekkelijk merk

✓ Heb je helder wat jou uniek maakt en hoe je dat kunt laten zien

 Creëer je een sterk, strategisch aanbod voor jouw klanten

 Én genereer je voldoende inkomsten om lekker van rond te komen

Antoinet Murier mentor voor creatieve ondernemers

Get Inspired van €395

excl. BTW
Offline sessie van 2,5 uur inclusief lunch op locatie

Heb je behoefte aan een inspirerende dag en wil je graag dat ik met je meekijk naar jouw bedrijf? Deel waar je op dit moment tegenaan loopt en waar jij hulp bij kunt gebruiken. Ik voorzie je van mijn ongezouten mening, waardevolle tips en een flinke dosis inspiratie.

 

Na deze sessie ben je volop geïnspireerd en gemotiveerd en ben je klaar om next level te gaan met jouw bedrijf.

 Find Your Focus van €195

excl. BTW
Online sessie van 1,5 uur

Ik begeleid je 1-op-1 en help jou heel gericht met een online sessie. Vooraf ontvang je een questionnaire en op basis hiervan beginnen we de sessie. Zo ben ik al op de hoogte van datgene waar jij het meeste tegenaan loopt én kunnen we direct aan de slag.

 

Na deze sessie heb jij duidelijk wat jouw volgende stappen gaan zijn én ben je gemotiveerd om jouw doelen te halen.

 


Ik help jou van hobby naar winstgevend bedrijf

Focus & Grow €1250

excl. BTW
Mentortraject met live kick-off incl. lunch + 5 online sessies van 1 uur

Met het mentortraject kunnen we stappen gaan zetten voor de lange termijn. Kies je voor een traject, dan kan ik je helpen om next level te gaan met jouw bedrijf. Vooraf ontvang je een questionnaire en tijdens de live kick-off stellen we een compleet plan op voor de daaropvolgende weken.

 

Ik ben graag je accountability partner, help je met het stellen van concrete doelen én ben die stok achter de deur. Het mentortraject bestaat uit een offline sessie inclusief lunch op locatie en 5 online sessies verspreid over 3 of 6 maanden. Je mag in drie termijnen van €420 betalen.

 

Antoinet Murier mentor voor creatieve ondernemers

Ervaringen

"Antoinet is een open en toegankelijk persoon, waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik heb heel veel aan onze sessie gehad. Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan met de tips en ik merkte meteen resultaat. Heel fijn! - Elize

"Antoinet heeft geen geheimen en geeft enorm veel tips&tricks. Bovendien was de sfeer prettig en gezellig, alsof ik met een vriendin had afgesproken. Met een hoofd vol ideeën en inspiratie ben ik naar huis gegaan en ik ben enorm enthousiast om er verder mee aan de slag te gaan!" - Jody

"Je bent een heel fijn persoon om mee te praten. Je luistert goed en zet de informatie gelijk om naar stappen die je kunt zetten. Ik heb er het meest aan gehad dat het heel concreet was. Er zijn meteen acties uit voortgekomen, wat voor mij erg fijn is!" - Anouk

"Ik vond de online sessie heel fijn en duidelijk. Je gaf hele waardevolle tips en uitleg en nam er alle tijd voor. Ik heb er veel aan gehad en merk met name dat de klanten die ik wil, ook komen!" - Mariëlle

"Je hebt me echt weer een boost gegeven met goede tips en de juiste richting voor mijn bedrijf. Ik weet nu waar ik me op wil focussen en welk aanbod ik kan gaan doen. Super blij mee! Bovendien een heel gezellig uurtje :)" - Madelon